KRULLEN KNIPPEN EN KLEUREN ZIJN ONZE SPECIALITEIT!

DE PERFECTE KRUL

WELKOM BIJ DE KRULLENKAPPER 

Wij zijn een gespecialiceerde krullenkapper in de Achterhoek en werken met twee soorten kniptechnieken, namelijk Curlsys® en CC1. Welke kniptechniek bij u haar past hangt o.a af van uw wensen en uw krul.


GEBRUIK PRODUCTEN VAN CURL CONTROL OF TAHE

Om het beste uit uw krullen te halen, raden wij aan om professionele kappersproducten te gebruiken. Deze producten zijn geheel CG (Curly Girl). In combinatie met de krullen-kniptechniek krijgt u de perfecte krul. Wij geven graag persoonlijk advies, omdat geen krul het zelfde is. 


VOOR WIE IS KRULLEN KNIPPEN GESCHIKT?

De techniek is geschikt voor zowel lang als kort haar. Ook steeds meer mannen ondekken de voordelen van het krullen knippen! We krijgen vaak de vraag of het ook geschikt is voor kinderen? En dat is het zeker, maar houd u er wel rekening mee dat wij één uur (kort haar) tot 1,5 uur (lang haar) bezig zijn met de behandeling. Uw kind moet deze tijd keurig stil zitten en dat valt vaak niet mee. In overleg kunnen we bijvoorbeeld het drogen en stylen achterwege laten.


Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze salon.

We staan graag tot uw dienst!


KLEURSPECIALISTEN

EEN MOOIE HAARKLEUR MAKEN IS ONZE PASSIE

Of het nu gaat om een balayage of highlight, baby light of face framing, een fantasie kleuring of zo natuurlijk mogelijk. Onze kleurspecialisten beheersen de nieuwste technieken.

We denken mee met uw wensen en kijken wat er bij uw gezicht en teint (kleur van uw huid) past.

Wij werken ook met haarkleuringen die vrij zijn van

Ammonia/ PPD's/ Paraffine/ Parabenen/ Parfum.


Met onze vakkennis en top producten van Finnley’s en Tahe heeft u alle ingrediënten

voor een fantastische haarkleur